14 februari is altijd een speciale dag voor mij. Niet omwille van de bloemen of chocolaatjes of grote liefdesgestes, maar omdat mijn jongste zusje dan geboren is. T. is zeven jaar jonger dan ik en ik heb met haar een heel speciale band. Zowat zus/moeder/vriendin – alles ineen. Vandaag is het dus de geboortedag van het liefdeskindje van mijn ouders. En net vandaag hebben ze weer een nieuwe dochter gekregen. Annelies 2.0. Mijn witte bloedcellen zijn eindelijk in beweging gekomen! Ze staan nu op 130. Dat is helemaal niet veel, maar het betekent wel heel veel. Er is schot in de zaak gekomen.

Ik kan niet uitdrukken hoe blij ik ben. Ik weet dat het zeker nog een aantal dagen zal duren eer de grote sprong er zal komen, maar ik ben zo blij dat er alvast iéts is gebeurd. Mijn witte bloedcellen zijn langzaam maar zeker aan hun opmars begonnen. Ik kan niet anders dan dit fantastische nieuws delen met jullie. Laat jullie kaarsjes nog even branden, want ze helpen echt.

Vanaf vandaag is Valentijn nog specialer voor mij. Niet alleen mijn zus is geboren, ik ben zelf ook opnieuw geboren. En dat pakken ze mij nooit meer af.

Ik wens alle romantische zielen een zalige avond toe. Ik ben nu één van jullie!

x

Share: